Marieke Zwinkels

Marieke Zwinkels traint, begeleidt, adviseert en schrijft op het gebied van eigenaarschap en leiderschap.

Haar praktische wijsheid, haar respectvolle oordeelloosheid en haar eenvoudige eerlijkheid helpen anderen blijvend zich te bevrijden van belemmerende denkbeelden en overtuigingen, zich meer te verbinden met wie ze zelf echt zijn, meer hun waarheid te spreken en te leven en meer in hun kracht en wijsheid te staan.

Marieke gaat de ervaringen in haar leven met diepgaande overgave aan, om ze vervolgens te integreren en te delen. Ze heeft inmiddels veel waardering en lovende woorden ontvangen en is ‘een inspirerende wegwijzer’, ‘een spelende lerende ziel die helpt het beste uit jezelf te halen’, ‘een spijker-op-zijn-kop-slaander’ en ‘bevlogen, ontwapenend en doeltreffend’ genoemd.

In haar missie zoveel mogelijk vrijheid, liefde, veiligheid en kracht te creëren voor zichzelf en iedereen stimuleert ze in het voelen van dat wat wezenlijk raakt en van belang is. Zonder te schrikken blijft ze kalm de ruimte vrijhouden voor echtheid, vanuit bijna tastbare verbinding en liefde. Werken met Marieke betekent altijd dat je tot diepe inzichten komt en vanuit liefde voor jezelf en innerlijk vrij zijn keuzes kan maken.

 

In haar begeleiding spreekt en schrijft Marieke met taal naar mijn hart. Het is duidelijk, zet in beweging, helpt alles binnen de juiste kanalen te houden en stimuleert zelfreflectie. De benamingen die ze geeft aan de processen die we zijn aangegaan, die we aangaan en nog aan zullen gaan maken het helder, toegankelijk en logisch deel van het gehele overkoepelende proces.